Programació 2023

Divendres 21 de juliol

21:45h – 22:30h 
Inici: Plaça del Raval
Final: Plaça del bisbe Badia

POSSÊ – Espectacle de Percussió i Moviment de la companyia Sound de Secà 

Possê significa comunitat, grup, família. És un espectacle que reivindica l’espai públic a través de la fusió de la percussió amb la dansa, el teatre i la veu. Un crit d’esperança per poder tornar a recuperar el carrer com un espai de convivència. Possê proposa un joc d’interacció per compartir un espai i un moment. Una catarsi d’energia i positivisme des del principi fins el final. Espectacle per a tots els públics amb 8 intèrprets en ple carrer.

22:30 h- 22:45 h
Plaça del bisbe Badia

INAUGURACIÓ DEL FESTIVAL
A càrrec de l'actor Quim Llisorgas

22:45h – 00:15h
Plaça del bisbe Badia

ARRIBARÉ A LES SET...MORT – Espectacle del Grup de Teatre d’Isona.

En el seu segon any present al festival, el grup del poble recupera una de les obres més aclamades de la dramaturga Assumpta González. Es tracta d’un teatre fresc i àgil en el que tant els personatges masculins com els femenins destil·len una gran comicitat sense caducitat basada en la seva pròpia humanitat. Un embolic de situacions hilarants que troben resolució satisfactòria en tres actes.

Direcció: Ambrosi Sánchez / Ajudant de Direcció: Mariona Solé / Intèrprets: Teresa Oromí, Antoni Grasa, Teresa Colom, Mònica Isanta, Mariona Solé, Pep Llesuy, Ambrosi Sánchez, Carles Albert i Lluís Isanta / Apuntadora: Núria Barceló.

00:45h – 01:45h 
Plaça del Pi

THE PARTY – Espectacle de Teatre d’Improvisació de la companyia InHabitants

Espectacle que celebra una festa única i irrepetible. El públic escollirà els actors i les actrius que encarnaran els personatges de la vetllada. Cada actuació serà única i irrepetible i es convertirà en un escenari de situacions sonades i rocambolesques.

Idea original: Ares Piqué, Gabriel Solans i Marta Mora.

Direcció: Gabriel Solans / Intèrprets: Sofia Colominas, Marta Mora, Quim Roca, Miquel Rodríguez, Erik Varea i Oriol Vázquez

Dissabte 22 de juliol

17:30 – 18:00h 
Piscina Municipal

PLAYAZOOOH!!!! - Espectacle de Dansa d’Helena Canas i Marc Lapuerta.

Peça que tracta sobre les diferents situacions que es poden donar un dia qualsevol a la platja en la interacció de dos personatges que són totalment, o aparentment diferents, l'un al costat de l'altre. 

Idea original: Helena Canas / Creació i Interpretació: Helena Canas, Marc Lapuerta

18:00h – 21:00h 
 Plaça del Raval

LA PLAÇA DELS JOCS 

Espai de Jocs Infantils de la companyia NTlades especialitzada  en  les arts escèniques. La Plaça de Jocs, neix de la necessitat d'apropar el meravellós món manipulatiu a través dels jocs de fusta, a les petites i petits de casa, tornant al joc com a eina essencial i bàsica per l'aprenentatge dels infants a través d’un circuit de diferents estacions.

 

18:30h – 19:30h 
Plaça del Pi

THE POSTCARD – Espectacle d’Humor Gestual de Txema Muñoz.

És l’únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents. Ha entregat paquets a la Reina d’Anglaterra, al Papa i a un president de la Casa Blanca. Però avui, en finalitzar la jornada, es dona compte que té un paquet sense adreça ni remitent. No sap per a qui és. Que hauria de fer?

Idea Original: Txema / Direcció i interpretació: Txema Muñoz /Co-Direcció: Mario Andres Gómez, Jaume Jové (JAM) i Mai Rojas

20:30h – 21:00h 
Plaça bisbe Badia

RESPIRA – Espectacle de Dansa de la companyia ConTremporànies.

RESPIRA és una peça de dansa contemporània en clau de gènere on les emocions del nostre cicle vital vertebren el batec de la coreografia. L’espectacle s’estructura a partir d’una revelació plàstica que dona pas al moviment del conflicte, seguit de la metamorfosi de la dona - crisàlide que, esperonada d’esperança, emprendrà el vol envers una nova realitat cromàtica, on la llum serà reflex d’un nou ritme categòric.

Coreògrafa: Ione Verdeny / Ballarines: Mireia Blanc, Anna Martín, Ginesta Puigarnau, Elena Alcover, Elvira Moreno, Ione Verdeny, Ivet Duran, Sofía Ventura, Juna Fumàs, Irma Sànchez, Amaya Gómez

22:30 – 23:30h 
Plaça bisbe Badia

OPIA – Espectacle de Música i So immersiu a càrrec de Marcel Fabregat.

Espectacle que invita a parar, respirar i escoltar el silenci, on el piano és l’element principal, acompanyat d’altres instruments com la veu, sintetitzadors, un mellotron i un salteri. Opia fa referència a totes les coses que es poden dir només amb un cop d’ull. 

Música: Marcel Fabregat / Escenografia i il·luminació: Gerard Feliu / Equip Tècnic: David Pacheco i Gerard Feliu

00:15h – 01:00h 
Plaça de la Font

HOMENAJE – Espectacle de Circ de la companyia En Diciembre
(Espectacle no recomanat per a menors de 12 anys)

Homenaje vol ser una proposta íntima i minimalista, contemporània, de proximitat amb el públic, una proposta visceral on els estats són el elements vertebradors de la dramatúrgia.

Idea: Sílvia Capell / Artistes en pista: Silvia Capell i Bernat Torras 

Acompanyament dramatúrgic: Alba Sarraute / Acompanyament de moviment: Laura Alcalà i Sergio González.

01:30: 02:30h 
Plaça de l'església

MONÒLEGS STAND UP COMEDY – Espectacle de monòlegs de comèdia amb Irene Minovas i Marc Oliva.

Un còctel d’humor per refrescar-nos la que serà la nit més divertida de l’estiu!

Mar Oliva és un visionari, llicenciat en filosofia i teatre va fer el salt a l'stand-up ara fa set anys per seguir pel camí del pedregal. Còmic, improvisador i pensador, la tríada sagrada del fracàs laboral. En el món de l'stand up és un dels fundadors del micro obert l'Altre i ha actuat en espectacles com el Comedy Gold, El Soterrani o el Cruïlla Comedy.

Irene Minovas és actriu i còmica. Ha col·laborat en programes com "Zona Franca" o "3 Minuts" i participat en espectacles de comèdia com el Soterrani, el Comedy Gold o La Llama Fest. A dia d'avui el seu millor acudit encara és la seva pàgina d'imdb.

 

Diumenge 23 de juliol

17:30h – 18:00h 
Piscina Municipal

ANIMALIA, INC – Espectacle de Titelles i Teatre Físic de la companyia Sàndal Produccions

En un campament naturalista, els biòlegs desenvolupen les seves tasques rutinàries d’estudi i seguiment...però i els animals? Poden confiar en aquests humans? 

A partir del teatre físic i gestual, la manipulació de titelles i l'humor es presenta aquesta peça que reflexiona entre la convivència entre espècies i la dominància de l'espècie humana sobre la resta de criatures del planeta.

Idea: Sàndal Produccions / Direcció artística: Anna Roca / Ajudant direcció: Aina Gomis

Intèrprets : Queralt Borja, Miguel Uriz, Josep Sucarrats

18:30h – 19:30h 
Inici: Plaça del Portal / Final: Plaça del bisbe Badia

A LA FRESCA – Espectacle itinerant de Teatre Còmic de Carrer de la companyia Anna Confetti

Tres personatges, que ens resultaran molt familiars, i una cadira gegant surten a prendre la fresca. L’espectacle s’inspira en les àvies que a les nits d’estiu sortien (i encara podem dir que surten) a prendre la fresca i a comentar les anècdotes de la jornada, on qualsevol fet quotidià podia esdevenir una gran història. I és que els carrers sempre seran de les veïnes!

Idea i producció: Cia. Anna Confetti / Direcció: Pep Vila /Personatges: Anna Confetti, Rosita Calvi. Tere Solà.

20:00h: 20:45h 
Plaça del Raval

HEM VINGUT A JUGAR! – Espectacle CLOWN de Dudu Arnalot i Pau Palaus

Els pallassos Dudu Arnalot i Pau Palaus s'agafen de la mà per complir el somni de compartir la seva felicitat i humor en racons del món, on el riure, per desgràcia, no és el pa de cada dia. La seva primera aventura compartida és en varis orfenats del Nepal i  les comunitats indígenes dels Chepangs. Es proposen fer diversos espectacles per tal de recaptar fons i destinar-los íntegrament a properes expedicions de la mà de l'associació Contaminando Sonrisas. El mateix que fèiem "allà" és el que farem "aquí". Hem vingut a jugar!!!! Juguem???

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.