Organització del Festival

L’Associació d’Arts Escèniques d’Isona (AAEI) neix l’any 2022, però els seus orígens venen des de la primera llavor que es va sembrar del FART, ja que ha estat el festival el que n'ha propiciat la seva creació. L’Associació pren forma per seguir treballant per garantir l’accés a la cultura de la gent del municipi i per la qualitat artística de la programació del FART i vetllar per la diversitat cultural tant necessària que representa el festival. 

 

L’Associació pren un paper rellevant pel que fa a la cohesió social i motor dinamitzador del municipi a la vegada que apropa la cultura a un indret que no disposa ni de teatre ni de cap sala cultural equipada. 

 

Des dels primers anys de la seva existència, s’ha dedicat a enriquir la comunitat del municipi i comarca a través de les arts escèniques, contribuint a la diversitat cultural i artística que caracteritza la regió pallaresa rural i de muntanya.

 

A partir d’aquesta 4ª edició és l’associació la que agafa el relleu a l’Ajuntament d’Isona, ja que creu fermament en aquesta iniciativa cultural i hi aposta cegament. Treballa per poder consolidar el festival millorant la qualitat artística i oferint una programació diversa, pensada per a tots els públics i molt atractiva per compensar la falta de programació cultural al municipi. 

 

Aquests anys han estat un viatge ple d’emocions i experiències i, per això, des de l’associació es continuarà treballant perquè aquesta iniciativa cultural segueixi enriquint la nostra comarca i el nostre país a través de les arts escèniques.

 

 

 

 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.